Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Agenda 

Events

10
mei

10 mei, op Hemelvaartdag, is er weer een Plantjesmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof. Er is tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te koop en te doen.

Klik hier voor meer informatie

14
mei

Deze cursus is bedoeld voor therapeuten, verpleegkundigen en artsen uit het antroposofische werkveld en biedt basiskennis over voeding en onze spijsvertering bezien vanuit antroposofisch gezichtspunt, met als doel te laten zien hoe je voeding kunt inzetten binnen het antroposofisch mens- en wereldbeeld. De cursus staat ook open voor andere geïnteresseerden. Antroposofische voorkennis is wel van belang.

€ 195,00 12

16
juni

Ook wij doen weer mee met 'Lekker naar de (bio)boer' en wel op zaterdag 16 juni a.s. van 12.00 tot 16.00 uur. Er is vanalles te beleven op het landgoed. Kom lekker picknicken (picknickpakketjes zijn bij ons verkrijgbaar), aardbeien plukken of broodjes bakken met de kinderen. Klik hier voor meer informatie.

14
juli

In dit kruidenweekend maak je een reis door de tuinen van het landgoed en ontdek je de boeiende wereld van kruiden. Je luistert naar de verhalen over medicinale werkzaamheid. Je proeft, ruikt, plukt en maakt een aantal heerlijke kruiden- producten. Je gaat naar huis met een tas vol kennis, producten en een mooie beleving.

Dit weekend wordt ook gegeven op 28 en 29 juli.

€ 195,00 16

28
juli

In dit kruidenweekend maak je een reis door de tuinen van het landgoed en ontdek je de boeiende wereld van kruiden. Je luistert naar de verhalen over medicinale werkzaamheid. Je proeft, ruikt, plukt en maakt een aantal heerlijke kruiden- producten. Je gaat naar huis met een tas vol kennis, producten en een mooie beleving.

Dit weekend wordt ook gegeven op 14 en 15 juli.

€ 195,00 17

08
sept

Ontdek de wereld van de kruiden en wat ze met jou doen in dit belevingsjaar op Landgoed Kraaybeekerhof. Een deeltijdopleiding waarin de creativiteit wordt aangesproken en het contact met de natuur en plant wordt vergroot. In elk mens is een spelende mens aanwezig, die gelukkig wordt van het creëren van nieuwe dingen. Door je creativiteit aan te spreken ga je anders naar de wereld om je heen kijken, je durft eerder te experimenteren, te vertrouwen op je intuïtie en bent beter in staat om oplossingen te bedenken.

 

€ 2.995,00 18

14
sept
Dit is een driejarige deeltijdopleiding over natuurlijke voeding en gezondheid, die weer start op 14 september 2018.
Natuurvoedingskundige worden? Leer mensen door de opleiding natuurvoedingskundige aan hun gezondheid en vitaliteit te werken!  
€ 2.995,00 33

19
sept

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Op 19 september wordt de dag over 'Etherkrachten en elementenwezens' van Jan Weijsenfeld en Rosalind Veltman opengesteld. Een les over bijzondere levenskrachten, ethersoorten en elementenwezens.

€ 129,00 19

10
okt

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Tijdens de dagen 15 en 16 in de opleiding, 10 en 31 oktober 2018, worden de lessen 'Waarnemen van vitaliteit door Euritmie' van Wieger Veerman opengesteld. In deze tweedaagse ontdek je de bijzondere wereld van de vitaliteit van je eigen lichaam.

€ 149,00 18

27
okt

Wat is het verschil tussen regulier imkeren en biologisch-dynamisch imkeren? Welke bijzondere band is er tussen de aarde, de mens en de bijen? In één dag geven we je een idee van de belangrijkste kenmerken van de BD-imkerpraktijk en daarbij horende achtergronden.

Deze dag wordt georganiseerd op 17 maart en op 27 oktober.

€ 95,00 11

03
nov

Zuurdesembrood: trendy en hot? Of is het eigenlijk gewoon het beste brood dat je kunt maken, eten en verteren? Niet van gisteren, maar al eeuwen lang. Leer als thuisbakker tijdens deze cursusdag de praktijk van echt zuurdesembrood bakken.

€ 149,00 13

14
nov

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Op 14 november en 12 december worden de lessen 'Hemelkunde' van Peter Evers opengesteld. In deze tweedaagse workshop ga je op zoek naar de grotere samenhangen van ons planetenstelsel. Deze dagen vallen in de namiddag en avond en zijn inclusief diner.

€ 159,00 19

28
nov

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Tijdens de dag 18, op 28 november, wordt de 'Preparatenbeleefdag' van Derk Klein Bramel en Gineke de Graaf opengesteld. In deze les ontdek je diverse preparaten kennen, hoe ze gemaakt worden, hoe ze werken en waarom ze zo waardevol zijn.

€ 129,00 19

15
dec

Op zaterdag 15 december is het weer zover. Dan keert de jaarlijkse kerstmarkt terug op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen en nieuw dit jaar is dat we open zijn van 14.00 uur tot 19.00 uur en we de mogelijkheid bieden aan te schuiven voor een heerlijk winters diner. Bezoek de kerstmarkt waar u een grote diversiteit aan producten, eten en drinken vindt. Struin lekker over ons landgoed onder het genot van een warme drank, warm u bij het vuur en laat u entertainen met verhalen en muziek. Ons restaurant zorgt ervoor dat er veel lekkernijen te verkrijgen zijn. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud. De toegang is gratis.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?