Agenda 

25
apr

Je voelt je aangetrokken tot de bijen. Misschien doordat je gehoord hebt dat het niet goed met ze gaat. Misschien omdat een naast familielid ook imkerde. Je kent misschien uit eigen ervaring de betoverende werking van de insectenwereld in de natuur. Je vraagt je af hoe deze kleine, maar o zo belangrijke en kwetsbare dieren nu eigenlijk leven en wat je zelf voor ze kunt doen.

€ 375,00 5

05
mei

Een studieochtend over antroposofische zelfzorg en hoe je meer kunt betekenen voor een ziek familielid of huisgenoot dan alleen het bellen van een dokter of medicijnen toedienen. Op verzoek van enkele studenten van Kraaybeekerhof wijdt Aart van der Stel, antroposofisch arts en docent, een ochtend aan handelingen en toepassingen, die het mogelijk maken een zinvolle bijdrage te leveren.

€ 35,00 25

12
mei

Op 12 mei 2017 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Natuurvoedingskundige (start 14 september), Barstensvol Leven en Natuur in Begeleiding (in Vogelvlucht). Meer informatie over De Wereld van Kruiden is te verkrijgen via Maartje Gruter (06 29116123). Je bent van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur. Klik hier om je aan te melden via e-mail.

14
mei

Voorjaar - zomer 2017: Kruidenworkshops

Vanaf mei is het mogelijk om op het prachtige Landgoed Kraaybeekerhof een kruidenworkshop te volgen. In één middag raak je bevriend met kruiden en ga je met twee mooie producten naar huis.

€ 40,00 12

13
juni

Bijen zijn intrigerende wezens en onmisbaar in onze natuur. Ook al ben je geen imker of heb je geen ambitie er wel één te worden, is het erg interessant om meer over deze harde werkers, hun producten en over hoe wij hen kunnen ondersteunen te weten. Daarom organiseren wij op 13 juni een bijen-snuffelochtend.

€ 35,00 25

01
juli

De ziekte van Lyme, anders bekeken. Op 1 juli 2017 vindt op Landgoed Kraaybeekerhof de studiedag over de ziekte van Lyme plaats. Huib de Ruiter, antroposofisch huisarts te Leiden neemt ons samen met Ger van de Ven, fenomenologisch georiënteerd bioloog, nemen ons mee in hun beschouwing op deze ziekte.

€ 125,00 10

29
juli

Een kruidenweekend waarin je een reis maakt door de tuinen van het landgoed en de boeiende wereld van de kruiden ontdekt. Proef, ruik en pluk en maakt een aantal heerlijke kruidenproducten. Je gaat naar huis met een tas vol kennis, producten en een mooie beleving.

€ 195,00 18

21
aug

Nieuw bij Kraaybeekerhof Academie is de zomervierdaagse Grensverkenningen. Je gaat in dialoog met het onzichtbare in de natuur en je leert ontdekken hoe het komt dat buiten zijn zo goed voelt. In vier dagen wordt je bewust van de wisselwerking tussen het menselijk wezen en natuurwezen. Midden in de zomer, gevoed door de rust die op ons landgoed heerst en met een rijk programma waarin kennis en beleving samenkomen.

€ 450,00 14

09
sept

Ontdek de wereld van de kruiden en wat ze met jou doen in dit belevingsjaar op Landgoed Kraaybeekerhof.

Een deeltijdopleiding waarin de creativiteit wordt aangesproken en het contact met de natuur en plant wordt vergroot.

In elk mens is een spelende mens aanwezig, die gelukkig wordt van het creëren van nieuwe dingen. Door je creativiteit aan te spreken ga je anders naar de wereld om je heen kijken, je durft eerder te experimenteren, te vertrouwen op je intuïtie en bent beter in staat om oplossingen te bedenken.

 

€ 2.795,00 16

14
sept
Dit is een driejarige deeltijdopleiding over natuurlijke voeding en gezondheid, die weer start op 14 september 2017.
Natuurvoedingskundige worden? Leer mensen door de opleiding natuurvoedingskundige aan hun gezondheid en vitaliteit te werken!  
€ 2.795,00 32

16
sept

Hoe begeleid en coach je mensen in de buitenlucht vanuit hun eigen specifieke wensen en kwaliteiten?

Het leven van alledag is hectisch. Mensen dreigen vast te lopen. Prestatiedruk leidt tot spanning, stress en soms neerslachtigheid. Een oplossing ligt in de natuur. Bewegen en buiten zijn in de natuur heeft een heilzame werking op bovenstaande klachten. 

 

€ 495,00 16

10
nov

Een dag wieden, opruimen en zien wat er opkomt in de tuin van de ziel

Voel je het voorjaar, heb je zin om iets nieuws te beginnen? Wat weerhoudt je om uit de knop te komen? Waarin wil je orde brengen? Welke sprong ga je maken?

€ 125,00 9

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >