Agenda 

Events

01
okt

Landgoed Kraaybeekerhof is al 40 jaar een bloeiend centrum van biologisch dynamische landbouw en BD-onderwijs in Nederland. We willen dit vieren met jou, op 1 oktober 2017 tussen 14.00 en 18.00 uur. Oogstfeest en toekomstzaaien.

Klik hier voor meer informatie en om op te geven dat je komt.

129

03
okt

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op Boerderij Noorderlicht in Noordeloos.

€ 345,00 18

08
okt

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op De Vijfsprong, Vorden.

€ 345,00 17

14
okt

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op Boerderij De Noorderhoeve in Schoorl.

€ 345,00 18

21
okt

Nieuw bij Kraaybeekerhof Academie is workshop Hemelkunde, over de relatie van de planeten met ons eigen leven. Je bekijkt onder andere de grotere samenhang van ons planetenstelsel en beleeft dat wij opgenomen zijn in een groter organisme. En dat onder kundige begeleiding van docent Peter Evers.

€ 95,00 13

26
okt

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op Boerderij Moervliet in Breda.

€ 345,00 19

31
okt

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op Boerderij Veld en Beek in Doorwerth.

€ 345,00 25

04
nov

Zuurdesembrood: trendy en hot? Of is het eigenlijk gewoon het beste brood dat je kunt maken, eten en verteren? Niet van gisteren, maar al eeuwen lang. Leer als thuisbakker tijdens deze cursusdag de praktijk van echt zuurdesembrood bakken. Te volgen op 4 november 2017.

€ 125,00 11

10
nov

Een dag wieden, opruimen en zien wat er opkomt in de tuin van de ziel

Voel je het voorjaar, heb je zin om iets nieuws te beginnen? Wat weerhoudt je om uit de knop te komen? Waarin wil je orde brengen? Welke sprong ga je maken?

€ 125,00 14

24
nov

Op 24 november 2017 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Barstensvol Leven (start 31 januari 2018), Natuur in Begeleiding (start 13 februari 2018), Natuurvoedingskundige en De Wereld van Kruiden. Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. Klik hier om je aan te melden via e-mail.

20
jan

Je wilt gezond eten? Je hebt nog een stukje grond over waar je graag iets zinvols mee doet? Heb je een verlangen (of ambitie) om het hele jaar door te genieten van biologische groenten en fruit uit eigen tuin?

Dat is allemaal mogelijk wanneer je begint met een eigen biologisch dynamische groentetuin. Hoe dat werkt, leer je in deze cursus.

€ 695,00 13

24
jan

Zelf de Landbouwcursus toepassen; dat kan!

De Landbouwcursus is ook nu nog toepasbaar. Ook om 80 jaar BD-Vereniging te vieren wordt op verschillende boerderijen in Nederland en Vlaanderen de Landbouw cursus gegeven. De aanpak is uniek: voor elke plek is een duo gevonden waarbij de een meer de antroposofie als ingang heeft en de ander de eigen praktische ervaring. Deze cursus vindt plaats op Thedinghsweert, Kerk Avezaath Tiel.

€ 195,00 16

31
jan

Een inspiratiejaar waarin je meer te weten komt over Demeter voedingskwaliteit en biodynamische landbouw. De zelfverzorgende kringloop van Moeder Natuur vormt het uitgangspunt van biodynamische landbouw en tijdens Barstensvol Leven ontdek je de hele voeldselketen van grond tot mond. Door te voelen, proeven, ruiken, koken en te vergelijken ervaar je de vitaliteit van de opbrengst van de aarde: Demeter-producten. De basis voor een vitaal leven.
 

€ 2.795,00 16

13
feb

Begeleiden en coachen in natuur en tuin

Natuur-, wandelcoach of tuintherapeut worden? Help mensen in hun persoonlijke ontwikkeling met de natuur als inspiratiebron met de opleiding 'Natuur in Begeleiding' van Kraaybeekerhof! De opleiding komt terug vanaf 13 februari 2018.

€ 3.495,00 18

09
mrt

In korte tijd de vele kanten van natuurvoeding leren kennen!

Gezond zijn vinden we belangrijk, terwijl door onze hectische levensstijl juist allerlei klachten kunnen ontstaan. Dat gezondheid óók iets met voeding te maken heeft wordt steeds breder geaccepteerd. Na deze cursus kun je beter zorgen voor je eigen gezondheid en/of die van anderen.

€875,00 21

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?