Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Agenda 

Events

01
sept

Op 1 september 2018 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Natuurvoedingskundige (start 14 september), Deze dag kom je alles te weten over deze opleiding. 

Van 14.00 tot 16.30 kun je al je vragen stellen en vertellen wij wat de opleiding inhoud 

08
sept

Ontdek de wereld van de kruiden en wat ze met jou doen in dit belevingsjaar op Landgoed Kraaybeekerhof. Een deeltijdopleiding waarin de creativiteit wordt aangesproken en het contact met de natuur en plant wordt vergroot. In elk mens is een spelende mens aanwezig, die gelukkig wordt van het creëren van nieuwe dingen. Door je creativiteit aan te spreken ga je anders naar de wereld om je heen kijken, je durft eerder te experimenteren, te vertrouwen op je intuïtie en bent beter in staat om oplossingen te bedenken.

 

€ 2.995,00 15

14
sept
Dit is een driejarige deeltijdopleiding over natuurlijke voeding en gezondheid, die weer start op 14 september 2018.
Natuurvoedingskundige worden? Leer mensen door de opleiding natuurvoedingskundige aan hun gezondheid en vitaliteit te werken!  
€ 2.995,00 26

15
sept

In het najaar 2018 biedt Kraaybeekerhof Academie de korte cursus ‘Begeleiding in vogelvlucht’ aan. De cursus beslaat vier zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. De data zijn 15 en 29 september en 6 en 13 oktober

EUR495,00 8

19
sept

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Op 19 september wordt de dag over 'Etherkrachten en elementenwezens' van Jan Weijsenfeld en Rosalind Veltman opengesteld. Een les over bijzondere levenskrachten, ethersoorten en elementenwezens.

€ 129,00 18

10
okt

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Tijdens de dagen 15 en 16 in de opleiding, 10 en 31 oktober 2018, worden de lessen 'Waarnemen van vitaliteit door Euritmie' van Wieger Veerman opengesteld. In deze tweedaagse ontdek je de bijzondere wereld van de vitaliteit van je eigen lichaam.

€ 149,00 17

27
okt

Wat is het verschil tussen regulier imkeren en biologisch-dynamisch imkeren? Welke bijzondere band is er tussen de aarde, de mens en de bijen? In één dag geven we je een idee van de belangrijkste kenmerken van de BD-imkerpraktijk en daarbij horende achtergronden.

Deze dag wordt georganiseerd op 17 maart en op 27 oktober.

€ 95,00 6

03
nov

Zuurdesembrood: trendy en hot? Of is het eigenlijk gewoon het beste brood dat je kunt maken, eten en verteren? Niet van gisteren, maar al eeuwen lang. Leer als thuisbakker tijdens deze cursusdag de praktijk van echt zuurdesembrood bakken.

€ 149,00 13

14
nov

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Op 14 november en 12 december worden de lessen 'Hemelkunde' van Peter Evers opengesteld. In deze tweedaagse workshop ga je op zoek naar de grotere samenhangen van ons planetenstelsel. Deze dagen vallen in de namiddag en avond en zijn inclusief diner.

€ 159,00 19

28
nov

Tijdens de opleiding Barstensvol Leven worden bepaalde lessen opengesteld voor toehoorders. Tijdens de dag 18, op 28 november, wordt de 'Preparatenbeleefdag' van Derk Klein Bramel en Gineke de Graaf opengesteld. In deze les ontdek je diverse preparaten kennen, hoe ze gemaakt worden, hoe ze werken en waarom ze zo waardevol zijn.

€ 129,00 19

15
dec

Op zaterdag 15 december is het weer zover. Dan keert de jaarlijkse kerstmarkt terug op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen en nieuw dit jaar is dat we open zijn van 14.00 uur tot 19.00 uur en we de mogelijkheid bieden aan te schuiven voor een heerlijk winters diner. Bezoek de kerstmarkt waar u een grote diversiteit aan producten, eten en drinken vindt. Struin lekker over ons landgoed onder het genot van een warme drank, warm u bij het vuur en laat u entertainen met verhalen en muziek. Ons restaurant zorgt ervoor dat er veel lekkernijen te verkrijgen zijn. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud. De toegang is gratis.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.