Agenda 

Events

27
juli

Zomer 2017: Kruidenworkshops

Het is weer mogelijk om op het prachtige Landgoed Kraaybeekerhof een kruidenworkshop te volgen, gegeven door Maartje Gruter. In één middag raak je bevriend met kruiden en ga je met twee mooie producten naar huis. Er zijn meerdere dagen gepland en ze zijn allen individueel te volgen. 

€ 40,00 12

29
juli

Een kruidenweekend waarin je een reis maakt door de tuinen van het landgoed en de boeiende wereld van de kruiden ontdekt. Proef, ruik en pluk en maakt een aantal heerlijke kruidenproducten. Je gaat naar huis met een tas vol kennis, producten en een mooie beleving.

€ 195,00 3

21
aug

Nieuw bij Kraaybeekerhof Academie is de zomervierdaagse Grensverkenningen. Je gaat in dialoog met het onzichtbare in de natuur en je leert ontdekken hoe het komt dat buiten zijn zo goed voelt. In vier dagen word je bewust van de wisselwerking tussen het menselijk wezen en natuurwezen. Midden in de zomer, gevoed door de rust die op ons landgoed heerst en met een rijk programma waarin kennis en beleving samenkomen.

€ 450,00 8

31
aug

Op 31 augustus 2017 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Natuurvoedingskundige (start 14 september), Barstensvol Leven, De Wereld van Kruiden en Begeleiding in Vogelvlucht. Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Klik hier om je aan te melden via e-mail.

09
sept

Ontdek de wereld van de kruiden en wat ze met jou doen in dit belevingsjaar op Landgoed Kraaybeekerhof.

Een deeltijdopleiding waarin de creativiteit wordt aangesproken en het contact met de natuur en plant wordt vergroot.

In elk mens is een spelende mens aanwezig, die gelukkig wordt van het creëren van nieuwe dingen. Door je creativiteit aan te spreken ga je anders naar de wereld om je heen kijken, je durft eerder te experimenteren, te vertrouwen op je intuïtie en bent beter in staat om oplossingen te bedenken.

 

€ 2.795,00 12

14
sept
Dit is een driejarige deeltijdopleiding over natuurlijke voeding en gezondheid, die weer start op 14 september 2017.
Natuurvoedingskundige worden? Leer mensen door de opleiding natuurvoedingskundige aan hun gezondheid en vitaliteit te werken!  
€ 2.795,00 23

16
sept

Hoe begeleid en coach je mensen in de buitenlucht vanuit hun eigen specifieke wensen en kwaliteiten?

Het leven van alledag is hectisch. Mensen dreigen vast te lopen. Prestatiedruk leidt tot spanning, stress en soms neerslachtigheid. Een oplossing ligt in de natuur. Bewegen en buiten zijn in de natuur heeft een heilzame werking op bovenstaande klachten. 

 

€ 495,00 13

16
sept

Op 16 september biedt Kraaybeekerhof Academie verdiepingsdagen aan in en rond de moestuin. Diverse docenten behandelen specifieke thema's toegespitst op wat er aan de orde is in de moestuin in deze tijd van het jaar. Met de tuinen van Landgoed Kraaybeekerhof ter onder steuning van de theorie.

€ 95,00 19

18
sept

Op 18 september organiseert Kraaybeekerhof Academie een studiemiddag waarin op holistische wijze wordt gekeken naar E-nummers. Henny de Lint, diëtiste, natuurvoedingskundige en schrijfster neemt je mee op een ontdekkingstocht voor een ieder die precies wil weten hoe het nou zit met E-nummers en die zich wil baseren op de feiten. 

€ 49,00 19

21
okt

Nieuw bij Kraaybeekerhof Academie is workshop Hemelkunde, over de relatie van de planeten met ons eigen leven. Je bekijkt onder andere de grotere samenhang van ons planetenstelsel en beleeft dat wij opgenomen zijn in een groter organisme. En dat onder kundige begeleiding van docent Peter Evers.

€ 95,00 18

28
okt

Zuurdesembrood: trendy en hot? Of is het eigenlijk gewoon het beste brood dat je kunt maken, eten en verteren? Niet van gisteren, maar al eeuwen lang. Leer als thuisbakker tijdens deze cursusdag de praktijk van echt zuurdesembrood bakken. Te volgen op 28 oktober 2017.

€ 125,00 12

10
nov

Een dag wieden, opruimen en zien wat er opkomt in de tuin van de ziel

Voel je het voorjaar, heb je zin om iets nieuws te beginnen? Wat weerhoudt je om uit de knop te komen? Waarin wil je orde brengen? Welke sprong ga je maken?

€ 125,00 14

20
jan

Je wilt gezond eten? Je hebt nog een stukje grond over waar je graag iets zinvols mee doet? Heb je een verlangen (of ambitie) om het hele jaar door te genieten van biologische groenten en fruit uit eigen tuin?

 

Dat is allemaal mogelijk wanneer je begint met een eigen biologisch dynamische groentetuin. Hoe dat werkt, leer je in deze cursus.

€ 695,00 16

31
jan

Een inspiratiejaar waarin je meer te weten komt over Demeter voedingskwaliteit en biodynamische landbouw. De zelfverzorgende kringloop van Moeder Natuur vormt het uitgangspunt van biodynamische landbouw en tijdens Barstensvol Leven ontdek je de hele voeldselketen van grond tot mond. Door te voelen, proeven, ruiken, koken en te vergelijken ervaar je de vitaliteit van de opbrengst van de aarde: Demeter-producten. De basis voor een vitaal leven.
 

€ 2.795,00 17

09
mrt

In korte tijd de vele kanten van natuurvoeding leren kennen!

Gezond zijn vinden we belangrijk, terwijl door onze hectische levensstijl juist allerlei klachten kunnen ontstaan. Dat gezondheid óók iets met voeding te maken heeft wordt steeds breder geaccepteerd. Na deze cursus kun je beter zorgen voor je eigen gezondheid en/of die van anderen.

€875,00 22

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?