Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Tweede Paasdag: plantjesmarkt, picknicken en eieren zoeken

Startdatum 02-04-2018
Einddatum 02-04-2018

Paas- Picknick

Traditie getrouw is het ook Tweede Paasdag weer plantjesmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te paas- picknicken. Reserveer (0343- 533885) uiterlijk 26 maart. Wij zorgen er dan voor dat er Tweede Paasdag een rijk gevulde picknickmand klaar staat: verschillende soorten brood, zoet en hartig beleg, gekookte eitjes en een flesje sap. Optioneel kan er ook een fles prosecco worden meebesteld.

 

Kinderen tot 11 jaar €9,50, 12 jaar of ouder €17,50. Een fles prosecco €15,00 extra.

Op het Landgoed zijn diverse betoverende plekjes voor een intieme picknick. Mocht het weer nu niet zo stralend zijn als we hopen, dan kan er onder de overkapping, in het stro worden gepicknickt.

Eieren zoeken

Om 14.00 uur starten we de zoektocht. verzamelplaats is de houten overkapping (midden op het Landgoed, bij de Oranjerie en de historische tabletten kas). De Paashaas verstopt over het hele Landgoed eieren, wat een spannende zoektocht zal opleveren. Aanmelden is niet nodig.

 

Plantjesmarkt

Wil je er zeker van zijn dat je plantgoed gebruikt van hoge kwaliteit? kom dan naar de Kraaybeekerhof plantjesmarkt! Een groot deel van het aanbod komt uit de tuinen zelf, zoals pootaardappelen en bloemenzaden (maar liefst 50 verschillende soorten). Maar ook aardbeistekjes of andere stekjes. Tijdens de markt kan er ook potgrond en sapjes van Joke (uit de Betuwe). Naast picknickmanden (zie hierboven) wordt er tijdens de markt, koffie, thee, soep, broodjes en ander lekkers verkocht.

 

Meer informatie over plantenverkoop

Startdatum 02-04-2018
Einddatum 02-04-2018
Prijs Gratis

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.