Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Agenda 

Events

21
aug

Op 21 augustus 2019 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst over onze opleidingen Natuurvoedingskundige (start 12 september), Deze avond kom je alles te weten over deze opleiding. 

Van 19.30 tot 22.00 kun je al je vragen stellen en vertellen wij wat de opleiding inhoud 

30
aug

30 augustus 2019 organiseren wij een informatiemiddag over de coachingsopleiding Natuur in Begeleiding. Met een middagvullend programma maak je diepgaand kennis met deze unieke opleiding. Van 14.00 tot 16.30 uur, toegang is vrij, opgave vooraf gewenst. (via website). 

 

10
sept

Begeleiden en coachen in natuur en tuin

Natuur-, wandelcoach of tuintherapeut worden? Help mensen in hun persoonlijke ontwikkeling met de natuur als inspiratiebron met de opleiding 'Natuur in Begeleiding' van Kraaybeekerhof! 

€ 3.495,00 3

12
sept
 
De 3- jarige opleiding Natuurvoedingskundige leert je professioneel werken met natuurvoeding. Wat is natuurvoeding, en hoe draagt natuurvoeding bij, in verschillende levensfasen, bij gezondheid en ziekte, aan vitaliteit? 
€ 2.995,00 28

12
sept

Om een taal te kunnen spreken, te zingen of te dichten is het noodzakelijk om de woordjes van die taal te kennen, evenals de zinsopbouw.

Natuurvoeding is het product van de BD- landbouw. Natuurvoeding is gezonde, volwaardige en vitale voeding. Om dit te begrijpen en uit te kunnen leggen is het noodzakelijk om de basis voedingsleer onder de knie te krijgen.

€ 495,00 5

14
sept

In korte tijd de vele kanten van natuurvoeding en de natuurvoedingsleefstijl leren kennen!
Gezond zijn vinden we belangrijk, terwijl door onze hectische levensstijl juist allerlei klachten kunnen ontstaan. Dat gezondheid óók iets met voeding te maken heeft wordt steeds breder geaccepteerd. Voor iedereen die zijn mening wil scherpen over het populaiere thema voeding. 

€745,00 17

26
sept

Ieder mens wil gehoord en gezien worden. In twee avonden verdiep je je gesprekstechnieken. Vanuit oprecht luisteren naar de cliënt, gedragsverandering bevorderen. 

€ 139,00 15

09
okt

Deze training gaat over jouw toegevoegde waarde voor jouw klant. Wie is jouw ideale klant? Wat is jouw persoonlijke, communicatie boodschap? En hoe bepaal je welke prijs je gaat vragen? Na deze training weet je wat jij te bieden hebt en ben je daar trots op. Een praktische training waar je zelf direct aan de slag gaat. Voor starters en bijna- starters van een eigen praktijk. 

€ 250,00 16

02
nov

Permacultuur is één van de mooiste, meest omvattende groene visies op de inrichting van ons leven. Een belangrijk onderdeel vormt de eetbare tuin. En die ga je op verfrissende, logische en ''anders-dan-andere'' wijze inrichten! Bovendien leer je ook delen van je huis en schuur productief te maken. Misschien is een voedselbos(je) zelfs mogelijk…

 

In drie zaterdagen geeft docent Alma Huisken je een brede introductie op Permacultuur, en koppelt er praktische toepassingen aan.

€ 395,00 15

09
nov

Wat is het verschil tussen regulier imkeren en biologisch-dynamisch imkeren? Welke bijzondere band is er tussen de aarde, de mens en de bijen? In één dag geven we je een idee van de belangrijkste kenmerken van de BD-imkerpraktijk en daarbij horende achtergronden.

Deze dag wordt in 2019 georganiseerd in maart (23) en november (9). 

€ 95,00 13

19
dec

Natuurvoeding is het product van de BD- landbouw. Natuurvoeding is gezonde, volwaardige en vitale voeding. Hoewel in een supermarkt zomaar 20.000 producten staan uitgestald, gaat voor iedereen die zich in natuurvoedingsproducten verdiept een wondere wereld open.

€ 849,00 8

05
mrt

Kruiden maken net als groenten deel uit van gezonde voeding. Ze bevatten waardevolle voedingsstoffen, zogenaamde inhoudsstoffen. Kruiden gebruiken we doorgaans vooral vanwege hun specifieke smaak in ons eten. Maar kruiden zijn meer dan smaakmakers. Leer 30 inlandse kruiden, in verschijning en toepassing. 

€ 449,00 23

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed en de openingstijden van de landgoedwinkel.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.