Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Motiverende gesprekstechnieken

Inhoud cursus

We werken in deze interactieve cursus vanuit het uitgangspunt dat ieder mens gehoord en gezien wil worden. Je leert in twee avonden jouw gesprekstechnieken te verdiepen en aan te scherpen ten behoeve van de gewenste gedragsverandering van je client. Oprecht contact met je client begint bij luisteren, zowel naar de letterlijke boodschap die iemand overbrengt als naar hetgeen gezegd wordt tussen de regels door. We geven aandacht aan motiverende technieken en aan het omgaan met tegenslagen in een traject. Daarnaast is er ruimte om jouw eigen ervaringen met clienten te bespreken en te oefenen.

 

Onderwerpen

  • Luistervaardigheden
  • Motivatietechnieken
  • Omgaan met weerstand
  • Aansluiten bij de intrinsieke motivatie van de client

 

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die met clienten werkt en die wil werken aan zijn/haar motiverende gesprekstechnieken.

 

Aantal deelnemers

Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers

 

Docent

Maran Kniese zal deze cursus verzorgen. Zij is docent aan de Kraaybeekerhof en heeft daarnaast haar eigen praktijk als psycholoog en natuurvoedingskundige. Zij creëert een veilige en prettige sfeer binnen haar lessen waardoor er volop geoefend en er niet gefaald kan worden.

 

 

 

 

 

Praktisch

Data: Donderdagen 26 september en 10 oktober van 19 tot 21.30 uur

Kosten:  € 139,- inclusief koffie/ thee

VNVK-leden en leden beroepsvereniging Groene Zorg krijgen 15% korting (stuur een mailtje naar academie@kraaybeekerhof.nl)

Startdatum 26-09-2019
Prijs € 139,00
€ 139,00 15

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.