Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Natuur in Begeleiding 2018

Startdatum 12-02-2018

Coachen en begeleiden in natuur en tuin

 

Duur: 1 ½ jaar – start februari 2019 nog nader te bepalen

Op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar academie@kraaybeekerhof.nl

Hoe kan jij met behulp van natuur en tuin mensen stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert de natuur te gebruiken bij zowel individuele personen als in de begeleiding van groepen.

 

 

Inhoud van de opleiding

Je krijgt inzicht in de wetmatigheden van processen in de natuur, waar de mens onderdeel van is. Je onderzoekt de invloed van natuur en ruimte op je eigen ontwikkeling en die van anderen. Je ontwikkelt bewustzijn over jezelf, de ander en de ruimte. Je leert het zelfhelende vermogen van jezelf en anderen aan te spreken en te ontwikkelen door passende activiteiten aan te bieden.

 

De natuur als sleutel voor persoonlijke ontwikkeling

Wij helpen je de geheimen van de natuur te doorgronden waardoor je met beide benen stevig ‘wortelt’ in Moeder Aarde. Je wordt optimaal toegerust om als begeleider, wandelcoach of natuurcoach zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat kun je verwachten? Een intensieve, boeiende opleiding met zeer diverse activiteiten en werkvormen. Op een adembenemend mooie plek. Met bevlogen docenten met liefde voor alles wat leeft. Er is theorie, maar ook veel aandacht voor de praktijk.

 

Voor wie?

Wil je een eigen instrumentarium ontwikkelen voor het coachen van mensen in tuin en natuur? Wil je een carrièreswitch maken? Je loopbaan een andere wending geven? Wil je de natuur ervaren?

 

Onderzoeken wat zij te bieden heeft? En wat haar invloed is op de gezondheid en het welbevinden van mensen? Dan is deze opleiding geknipt voor jou. Laat je verrassen en pluk de dag!

 

De lessen worden gegeven door ervaren docenten die hun kennis hebben getoetst in de praktijk, waaronder Derk Klein Bramel, Ger van de Ven, Wilfried Minne, Iris Bakker, Yoke de Wilde, Aukje Captein, Rosalind Veltman, Maarten Moens en verschillende gastdocenten. Studieleider is  Leonie Joosting Bunk. Zij is tevens mentor en begeleidt het proces van de groep.

 

Dag, tijd en kosten


26 dinsdagen (excl. stage en begeleidingsdagen) in 2019 en 2020  
De lesdag begint om 09.30 uur en eindigt om 17.30 uur. 
Kosten € 3695,- inclusief, koffie, thee, lunch. 100 euro korting bij inschrijving voor 15 november 2018. Eveneens 100 euro korting bij betaling ineens.

 

Locatie

Landgoed Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25 in Driebergen

 

Meer weten?

Voor meer informatie: Klik hier voor de folder

 

Startdatum 12-02-2018
Prijs € 3.695,00
€ 3.695,00 6

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.