Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Natuur in Begeleiding, natuurlijk!

Startdatum 22-06-2019
Einddatum 22-06-2019

Ben jij nieuwsgierig naar de manier waarop je de natuur kunt inzetten in jouw werk? 

 

Wil jij ontdekken hoe de natuur persoonlijke ontwikkelprocessen ondersteunt? Of je nou werkt als begeleider op een zorgboerderij, in een voedseltuin,  als verantwoordelijke teammanager of als  zelfstandige?

 

Dan is deze studiedag iets voor jou!

 

Dagindeling

’s ochtends staat de mens centraal vanuit de antroposofische ontwikkelvisie. Deze visie gaat ervan uit  dat we in directe verbinding staan met de natuur op fysiek, procesmatig, emotioneel en het niveau van zelfsturing (het ik).

In de middag onderzoek je zelf hoe tuin en natuur extra openingen bieden in gesprekken, in begeleiding en bij coaching.

 

Voor wie

  • (Zelfstandig werkende) coaches
  • Teamleiders en leidinggevenden
  • Begeleiders in een zorginstelling,  zorgboerderij of hoveniersbedrijf
  • Iedereen die wil ontdekken welke invloed natuur kan hebben op persoonlijke ontwikkeling
  • Kennis wil maken met de beroepsopleiding Natuur in Begeleiding

 

Docenten

Leonie Joosting Bunk: Leonie is al jaren verbonden aan Kraaybeekerhof Academie als docent en studieleider van de beroepsopleiding Natuur in Begeleiding. Ze heeft een brede ervaring als coach en therapeut. Naast haar werk voor Kraaybeekerhof Academie heeft ze haar eigen praktijk, www.aard-e-werk.nl

 

 

Derk Klein Bramel is net als Leonie een van de vaste docenten van Kraaybeekerhof Academie. Derk komt uit een boeren familie. Aanvankelijk had hij geen ambitie voor het boerenbedrijf, totdat hij mogelijkheden zag om zorg te combineren met een boerenbedrijf. De heilzame werking van de natuur op de welzijn van de mens inspireerde hem hiertoe. Hij nam het boerenbedrijf van zijn ouders over en vormde deze om naar een zorgboerderij. Sinds 2014 werkt Derk als zelfstandig coach en adviseur, www.kleinbramel.nl

 

Het Landgoed

Decor van de studiedag is Landgoed Kraaybeekerhof. Academie en Landgoed zijn diep met elkaar verbonden. Het Academie lesgebouw ligt midden tussen de Landgoed tuinen. Voor de lessen en opdrachten wordt gebruik gemaakt van het Landgoed.

Het Landgoed van bijna 5 hectare ligt midden in Driebergen, verscholen achter de huizen. Het is een plek om natuur intens te beleven.

 

Praktisch

De investering voor deze dag is 149 euro. Dit bedrag krijg je terug wanneer je je voor 1 augustus 2019 inschrijft voor de beroepsopleiding Natuur in Begeleiding. 

De dag start om 10.30 en wordt rond 16.30 uur afgesloten. Er wordt door Kraaybeekerhof restaurant een uitgebreid lunchbuffet verzorgd. 

Startdatum 22-06-2019
Einddatum 22-06-2019
Prijs € 149,00
€ 149,00 15

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.