Studieochtend Verpleegkunde Thuis

Startdatum 05-05-2017
Einddatum 05-05-2017

- Antroposofische zelfzorg -

 

Wanneer je kind of een andere huisgenoot ziek is, dan wil je daar graag iets voor doen. Alleen maar de dokter bellen of medicijnen toedienen is dan niet genoeg voor je gevoel. Maar jammer genoeg merk je dan vaak dat je met lege handen staat. Je wilt wel iets doen ter verlichting van de ziekteverschijnselen en ter bevordering van het herstel, maar wát dan? Zijn er (be)handelingen of andere maatregelen te leren, waarvoor je geen geneeskunde of verpleegkunde gestudeerd hoeft te hebben.

Ja, die zijn er!

 

Al heel lang worden er in allerlei verband cursussen over Verpleegkunde Thuis gehouden. Daarbij komen onderwerpen als omgaan met koorts, het maken van baden, omslagen  en kompressen en eenvoudige massages aan de orde. Het geheel wordt dan begeleid met theoretische onderbouwing en praktische oefensituaties.

 

Op verzoek van enkele studenten van de Kraaybeekerhof zal Aart van der Stel een dagdeel wijden aan handelingen en toepassingen, die het mogelijk maken om een zinvolle bijdrage te leveren. Deze ochtend is ook voor niet-studenten toegankelijk. Een beetje antroposofische kennis strekt tot aanbeveling, maar is niet persé vereist.  

 

Docent: Aart van der Stel, antroposofisch arts en docent medische basiskennis Kraaybeekerhof Academie

Datum:  vrijdagochtend 5 mei van 9.30 tot 12.30 uur (inloop om 9.00 uur)

Kosten:  €35,- (Let op: alleen IDeal betaling mogelijk)

 

Klik hier voor de brochure

 

Startdatum 05-05-2017
Einddatum 05-05-2017
Prijs € 35,00
€ 35,00 25
Deel deze opleiding of cursus: