Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Diederichslaan 25a

3971 PA Driebergen

​ Linkedin

Gastronomie en Zaalverhuur

Tel (0343) 53 38 85
E-mail gastronomie@kraaybeekerhof.nl

Academie: opleidingen

De academie is telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30-17:30

Tel (0343) 51 29 25
E-mail academie@kraaybeekerhof.nl

 

Landgoed

Tel (0343) 53 38 85
E-mail landgoed@kraaybeekerhof.nl

 

Op het moment wordt er flink gewerkt aan verbetering van het station Driebergen/Zeist en het gebied eromheen. Dit kan soms voor overlast zorgen en/of verandering in de bereikbaarheid. Meer informatie daarover kunt u vinden op www.stationdriebergenzeist.nl

 

Met de trein:

Station Driebergen-Zeist is prima bereikbaar via station Utrecht Centraal. De trein naar Driebergen-Zeist vertrekt in Utrecht twee maal per uur (stoptrein) en twee maal per  uur (intercity). Kijk voor een reisadvies op www.ns.nl. Op het station Driebergen-Zeist kunt u een treintaxi nemen, of u loopt, fiets of neemt de bus.


Vanaf station Driebergen-Zeist met de bus:
U kunt vanaf het station bus 50 nemen richting Driebergen, Doorn en Arnhem. De bushalte ligt aan de Hoofdstraat, aan de Zeister-kant van het station. Stap uit bij halte Rijsenburg (postkantoor), en loop een stukje terug tot de Diederichslaan (bij Het Wapen van Rijsenburg rechtsaf).


Terug met het OV:
Vanaf de halte 'Beukenstein' aan de Hoofdweg in Driebergen gaan diverse bussen richting Station Driebergen-Zeist en Utrecht. Het station is te voet in ca. 20 minuten te bereiken en in ca. 5 minuten met de fiets.
 

 

 

Psst... Wil je deze pagina delen?