Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Diederichslaan 25a

3971 PA Driebergen

​ Linkedin

Academie: opleidingen

De academie is telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30-17:30

Tel (0343) 51 29 25
E-mail academie@kraaybeekerhof.nl

 

Landgoed

Tel Dave 06-24262838 of Jasper 06-23765637
E-mail zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl

 

Op het moment wordt er flink gewerkt aan verbetering van het station Driebergen/Zeist en het gebied eromheen. Dit kan soms voor overlast zorgen en/of verandering in de bereikbaarheid. Meer informatie daarover kunt u vinden op www.stationdriebergenzeist.nl

 

Met de trein:

Station Driebergen-Zeist is prima bereikbaar via station Utrecht Centraal. De trein naar Driebergen-Zeist vertrekt in Utrecht twee maal per uur (stoptrein) en twee maal per  uur (intercity). Kijk voor een reisadvies op www.ns.nl. Op het station Driebergen-Zeist kunt u een treintaxi nemen, of u loopt, fiets of neemt de bus.


Vanaf station Driebergen-Zeist met de bus:
U kunt vanaf het station bus 50 nemen richting Driebergen, Doorn en Arnhem. De bushalte ligt aan de Hoofdstraat, aan de Zeister-kant van het station. Stap uit bij halte Rijsenburg (postkantoor), en loop een stukje terug tot de Diederichslaan (bij Het Wapen van Rijsenburg rechtsaf).


Terug met het OV:
Vanaf de halte 'Beukenstein' aan de Hoofdweg in Driebergen gaan diverse bussen richting Station Driebergen-Zeist en Utrecht. Het station is te voet in ca. 20 minuten te bereiken en in ca. 5 minuten met de fiets.
 

 

 

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.