In deze mailing: kennismakingsmiddagen unieke Kraaybeekerhof Academie opleidingen

Bekijk de online versie
 

logo Mailing Informatiebijeenkomsten

Informatiemiddagen opleiding Natuurvoedingskundige

Download de opleidingsflyer

De opleiding Natuurvoedingskundige van Kraaybeekerhof Academie is uniek in Nederland: alleen bij Kraaybeekerhof wordt er een nadrukkelijke verbinding gemaakt tussen de Biodynamische Landbouw en natuurvoeding. Ook uniek zijn onze praktijkgerichte docenten. Intensief kennismaken met deze opleiding en sommige docenten kan:

’s middags 4 mei (zaterdag)
‘s middags 15 juni (zaterdag)
’s avonds 21 augustus (woensdag)

Toegang is gratis, wel graag van tevoren inschrijven via de website!

Nieuw: voor opleidingsjaar 2019/2020 wordt het ook mogelijk 1 of 2 vakken van het eerste opleidingsjaar Natuurvoedingskundige te volgen. Dus, ben je geïnteresseerd in het volgen van het vak Biodynamische Landbouw, productkunde, kruiden of voedingsleer? In onze volgende nieuwsbrief lees je meer informatie of stuur een e-mail naar academie@kraaybeekerhof.nl 

Informatiemiddag
coachingsopleiding Natuur in Begeleiding

Download de opleidingsflyer

Leren om tuin en natuur in te zetten bij begeleidings- en coachingstrajecten? Dan is deze opleiding mogelijk iets voor jou! Maak intensief kennis tijdens de informatiemiddag van 22 juni. Graag van tevoren inschrijven!

Alvast proeven? Schrijf je dan in voor de studiedag Natuur in Begeleiding, Natuurlijk! Mocht je daarna besluiten de opleiding te gaan doen, dan krijg je je cursusgeld van deze studiedag terug (zie de voorwaarden op de website). 

En verder...

Kraaybeekerhof Academie heeft diverse nieuwe cursussen in 2019. De driedaagse permacultuur is met een volle groep gestart dit voorjaar en wordt dit najaar daarom opnieuw gegeven. Verder is Motiverende gesprekstechnieken nieuw: 2 avonden intensief werken onder begeleiding van Maran Kniese. Een aanrader voor elke (zelfstandig) werkend therapeut!

Ook nieuw is de korte, eveneens praktisch ingestoken, cursus Start jouw praktijk. Speciaal ontwikkeld voor net afgestudeerden van de opleiding Natuurvoedingskundige en Natuur in Begeleiding en geschikt voor iedereen die net als zelfstandige aan de slag is gegaan. 

Het volledige Kraaybeekerhof Academie aanbod vind je hier