Informatiedag bijwonen

Ben je benieuwd of onze opleidingen iets voor jou zijn? Kom naar een informatiedag en ervaar het zelf! Tijdens onze informatiedagen kun je sfeerproeven en kennismaken met het team van Kraaybeekerhof en onze opleidingen. Zo weet je direct of het iets voor jou is.

Natuurvoedingskunde-opleiding-Kraaybeekerhof-Academie
Informatie-ochtend

Natuurvoedingskunde

Kom kennismaken met onze opleiding Natuurvoedingskunde.

In de omgang met voeding is ieder mens uniek. In de opleiding Natuurvoedingskunde leer je een mens zien naar lichaam, ziel en geest; bij ziekte en gezondheid. Wees welkom op de informatie-ochtend! In deze ochtend ontdek je de opleiding en bieden we voeding voor hoofd, hart en handen. Je krijgt alle informatie over de opleiding, kunt vragen stellen, maar krijgt ook een indruk van de manier waarop we lesgeven. En uiteraard gaan we naar buiten, op ons prachtige landgoed!

bloemrood
Informatiemiddag

Begeleidingskunst in natuur en tuin

Kom kennismaken met onze opleiding en het landgoed.

De natuur is een krachtig middel om in contact te komen met je gezonde kern, deze zichtbaar te maken en te versterken. In de opleiding Begeleidingskunst versterk je jouw kern door meer kennis over jezelf en je eigen ontwikkeling en hoe je deze kunt inzetten in de begeleiding van een ander. Tijdens de informatiemiddag maak je kennis met de inhoud van de opleiding en de prachtige locatie op het Landgoed Kraaybeekerhof.

logo-kraaybeekerhof@200

Diederichslaan 25
3971 PA Driebergen
KvK: 85588709

Routebeschrijving

Academie

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur

E-mail: academie@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 0343-512925

Zaalhuur

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur.

E-mail: zaalhuur@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 06-21349415

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CRKBO Geregistreerde instelling

Besteloverzicht

0
Sub-Total: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.