Vier 40 jaar Landgoed Kraaybeekerhof mee!

Een verjaardagsfeest rondom het Michaëlsfeest

 

 

Landgoed Kraaybeekerhof is al 40 jaar een bloeiend centrum van biologisch dynamische landbouw en BD-onderwijs in Nederland. We willen dit vieren met jou, op 1 oktober 2017 tussen 14.00 en 18.00 uur, rondom het Michaëlsfeest. Thema van ons verjaardagsfeest is oogsten en toekomst zaaien. Er zijn allerlei activiteiten rond dit thema:

· Toekomst zaaien: samen ambachtelijk met de hand de Grote Akker inzaaien met wintergraan

· Kinderactiviteit met signatuur van St. Michael

· Workshops

· Proeverij van hapjes gemaakt van eigen oogst

 

lik hier voor meer informatie en om je op te geven voor deelname en om mee te eten

 

 

Beleef een nuttige en gezellige dag op ons Landgoed

 

De aardappeloogst is een bijzonder moment in het jaar. Wat eerst één pootaardappel was heeft zich onder de grond op ‘wonderlijke wijze’ vermenigvuldigd. In de groentetuin van Kraaybeekerhof oogsten we de aardappelen met de hand, wat een mooie maar ook intensieve bezigheid is. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

 

Als je zin hebt om een aantal uren fysiek buiten bezig te zijn, met je handen in de aarde te zitten en je eigen aardappelen te oogsten meld je dan vooral aan. Als beloning krijg je een heerlijk maaltje aardappelen mee naar huis. Je mag met je kinderen komen als je wilt, die kunnen aardappels zoeken en rapen.

 

We verzamelen om 10:30 voor de Oranjerie op het Landgoed. We oogsten van 11:00-12:30. Daarna eten we een gezonde lunch en werken vervolgens van 13:00-14:30

Wij zorgen voor koffie/thee/koekjes en lekkere soep en brood bij de lunch.

 

Gelieve je aan te melden door op aanwezig te klikken of een mailtje te sturen naar Dave.

 

Je kan ook altijd mailen als je vragen hebt. 

 

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?