Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Zomerbloemen abonnement

Naast het prachtige bloemen aanbod van de voorgaande jaren, komt er in 2019 een stuk bloementuin bij. In dit nieuwe deel bloementuin is er plaats voor de bloemen die eenjarig bloeien. Deze bloemen bloeien met name in de zomertijd. Het is dan ook voor deze tijd dat wij jullie de mogelijkheid willen bieden, gebruikt te maken van een ZomerBloemenAbonnement.

Je kunt dan (minstens) 10 weken lang  in juni, juli, augustus, september zelf bloemen komen plukken/knippen. Daarmee maakt  je je eigen boeket. Wanneer de dit abonnement precies ingaat is afhankelijk van hoe zonnig, warm, regenachtig en winderig het is geweest.
Als er genoeg bloemen zijn starten wij in juni, anders in juli en wij gaan zo lang mogelijk door. Je kunt net zoals bij een zelfoogst groentenabonnement ook je buren, familie of goede vrienden langs laten komen, als je zelf een week niet kunt.

De kosten voor dit zomerse bloemenpracht zijn 80 euro. Daarvoor heb je wekelijks volledig biologische bloemen in huis, vrij uniek in Nederland. Haal de zon in huis. Als dat geen prettig vooruitzicht is?

meld je hiervoor aan via zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl

Wil je een Zomerbloemen abonnement als aanvulling op het groenteabonnement dit kost 60 euro. Laat het ons dan weten via zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl .

Bloemenpluk-strippenkaart 

Naast het abonnement hebben we ook nog steeds de strippenkaart. Heerlijk wandelen door de tuin, genieten van geuren en kleuren van bloemen, kruiden en groente. Vervolgens zelf biologische bloemen knippen en een mooi boeket samenstellen.  Dat kan op landgoed Kraaybeekerhof! Ook heel leuk als cadeau.

Hoe kunt u in het bezit komen van zo’n kaart?

Koop een knipstrippenkaart in onze landgoedwinkel open op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00.

Zoek voor de eerste keer dat u komt bloemenknippen even een van de tuinders op. We leggen u graag uit waar en hoe u het beste kunt plukken              

De strippenkaart kost 25 € en daarmee kun je 3x knippen.

NB: Het is ook leuk om zo’n knipkaart te krijgen of te geven!

Wanneer kunt u komen knippen?

Iedere werkdag en zaterdags kunt u in de ochtenduren, dus vòòr 12u  (voor de zon “hoog” staat) komen knippen.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed en de openingstijden van de landgoedwinkel.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.