Al 40 jaar heeft Landgoed Kraaybeekerhof haar armen wijd geopend voor iedereen die geïnspireerd wil raken of juist tot rust wil komen. Het is het een unieke leerplek voor mensen met ambitie in de biologisch dynamische landbouw en voeding. En het is een gastvrije oase in het hartje van Driebergen voor zowel kinderen, volwassenen als senioren.

 

Om het landgoed duurzaam de toekomst in te dragen heeft het team van Kraaybeekerhof solide plannen voor de toekomst opgesteld. Het betreft niet alleem het veilig te stellen van de 581 are (5,81 hectare) grond, welke door BD-Grondbeheer is aangekocht, maar ook plannen voor nieuwbouw op de plaats waar nu de schuur staat en een uitbreiding van het restaurant.

 

De uitgewerkte plannen komen binnenkort op deze site te staan. Voor de realisatie heeft Landgoed Kraaybeekerhof heel veel warme armen om haar schouders nodig. We zoeken kleine, grote, trouwe en sterke armen die met elkaar het onmogelijke mogelijk kunnen maken.

De beste manier om de toekomst te voorspellen, is deze te creëren. Help mee de toekomst van Landgoed Kraaybeekerhof te creëren.

 

Hieronder geven wij in onze folders al weer hoe u met Kraaybeekerhof samen kunt groeien en hoe u aandelen of obligaties van Kraaybeekerhof kunt aanschaffen.

Folder Samen Natuurlijk Verder Groeien met Kraaybeekerhof

Folder Kraaybeekerhof gaat in aandelen

Folder Kraaybeekerhof gaat in obligaties

 

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?