Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Openingstijden landgoedwinkel

De hele zomer kun je verse biodynamische produkten van ons landgoed kopen. Vanaf 28 april om 12 uur is de landgoedwinkel open. We beginnen de eerste maand op de vrijdag en de zaterdag, later in het seizoen uitgebreid met de donderdag. De winkel krijgt een andere plek en wordt ook helemaal in een nieuw jasje gestoken. Ook dit jaar weer zijn er wekelijks verse groenten en kruiden van het land te kopen. Maar ook de lekkerste jams, stroop, thee en sappen. Je kan neestrijken voor een kopje koffie en zelf je kruidenolijfolie samenstelen. En nog veel meer...

Assortiment

In  de landgoedwinkel verkopen we een ruim assortiment aan seizoensgroenten van ons eigen land. Bekende groenten maar ook speciale (oude) rassen die je niet zomaar ergens anders kan krijgen. Naast de groenten zijn er ook geregeld andere producten te koop zoals fruit, sappen, bossen bloemen en onze biologische landgoedzaden.
 
Nieuwe in 2018 zijn de kruidenoijflie die je zelf kunt samenstellen, smeersels bereid door ons eigen restaurant en vers brood.

Bloemenpluk met strippenkaart

We hebben ook een prachtige bloementuin waar je in het seizoen je eigen bos bloemen kan komen plukken. Hiervoor gebruiken we een systeem met strippenkaarten. Klik hier voor meer informatie.
 

 

 

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?