Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

 

 

 

Openingstijden landgoedwinkel

De hele zomer kun je verse biodynamische produkten van ons landgoed kopen 

We zijn open op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00. 

Ook dit jaar weer zijn er wekelijks verse groenten en kruiden van het land te kopen. Maar ook de lekkerste jams, stroop, thee en sappen. Je kan neestrijken voor een kopje koffie en zelf je kruidenolijfolie samenstelen. En nog veel meer...

Afvalvrije winkel

Het is niet ouderwets maar juist helemaal hip en modern om weer zelf met je tassen, potten en pannen naar de winkel te gaan om je dagelijkse boodschapen te doen. In Engeland wordt dit een bulk store genoemd. In Nederland heet dit een afvalvrije winkel. Wij willen me onze vernieuwde landgoedwinkel ook een afvalvrije winkel worden. Je neemt dus je eigen tas mee voor de groenten, een potje voor de pesto's en een pannetje of bakje voor de soep. Mocht je dit onverhoopt toch niet bij je hebben dan kun je een statiegeld verpakking bij ons aanschaffen.

Assortiment

In  de landgoedwinkel verkopen we een ruim assortiment aan seizoensgroenten van ons eigen land. Bekende groenten maar ook speciale (oude) rassen die je niet zomaar ergens anders kan krijgen.
 
We streven ernaar om zoveel mogelijk producten van het eigen land te verkopen. Wat wij zelf niet in huis hebben maar wel aan willen bieden betrekken we zo lokaal mogelijk. Ons streven is om binnen een straal van 25 kilometer te blijven.
 
Nieuw in 2018 zijn de kruidenoijflie die je zelf kunt samenstellen, soep, smeersels zoals pesto, hangop en humus bereid door ons eigen restaurant en vers brood.
 
Daarnaast kun je bij ons terecht voor:
  • Jam van Tres Jolie
  • Stroop
  • Thee van het Kruidenrijk
  • Eieren
  • Honing
  • Biodynamische preparaten
  • Zaden
  • Wormencompost

Plantjesmarkt

Je kan bijna het hele jaar door in onze tuin terecht voor de aankoop van je vaste planten voor in de tuin. Op een aantal dagen in het voorjaar maken we daar een leuk evenement van. Klik hier voor meer informatie

Bloemenpluk met strippenkaart

We hebben ook een prachtige bloementuin waar je in het seizoen je eigen bos bloemen kan komen plukken. Hiervoor gebruiken we een systeem met strippenkaarten. Klik hier voor meer informatie.
 

 

 

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed en de openingstijden van de landgoedwinkel.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.