Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Zadenruilbeurs en plantjesmarkten 2019

We organiseren jaarlijks een zadenruilbeurs en twee plantjesmarkten. Dat zijn gezellige dagen waar je je seizoensaankopen kan doen voor in je eigen tuin. Wij zorgen voor een leuke sfeer check onze facebookpagina voor meer info over deze en andere events op het landgoed

Voor 2019 zijn de data als volgt:

  • 2 maart: Zadenruilbeurs + plantjes markt (dahlia knollen, knoflook-, aardappel-, uien- pootgoed 
  • 6 april: Plantjesmarkt
  • 22 april Landgoedwinkel opening met plantjesmarkt en eieren zoeken (tweede paasdag)
  • 4 mei: Plantjesmarkt met alle groenteplantjes die na ijheiligen de grond in kunnen. 

Planten en bloemen

Met zorg en aandacht vermeerderen we zelf een deel van de planten en bloemen die in onze tuin staan, zoals aardbeien, dahlia's, helenium, prikneus, smeerwortel en nog veel meer. En die zijn vervolgens te koop in onze doorlopende plantenmarkt naast de landgoedwinkel. We zijn trots dat we zo'n divers en bijzonder aanbod aan planten en bloemen kunnen leveren. Je betaalt naar gelang de maat van de pot. Je kan in het groeiseizoen langskomen wanneer je wilt, zelfs als de landgoedwinkel dicht is, we werken op basis van vertrouwen, het geld kun je achterlaten in de melkbus.

Bloemenzaden

We verzamelen zelf de zaden van de bloemen uit onze mooie bloementuin. Dat is een erg precies en deskundig werkje. De zaadjes verkopen we vervolgens in leuke zakjes waarop ook wat zaaiinformatie staat over de betreffende bloem. Je kan ze gebruiken voor in je eigen tuin maar zeker ook een heel leuk cadeau om aan anderen te geven.

Kweekplantjes groenten

Voor in je eigen moestuin verkopen wij in het seizoen kweekplantjes van veel verschillende soorten groenten. Hier kun je lezen welke gewassen er wanneer beschikbaar zijn.

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.