Groene parel midden in de Utrechtse Heuvelrug

Circa 6 hectaren Kraaybeekerhof liggen verscholen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug, op vijf minuten van de A12. Er loopt zelfs een ‘eigen’ wandeling door ons Landgoed, het Kraaybeekpad.

 

Openingstijden Landgoedwinkel

Vanaf 22 juni zijn verse groenten, kruiden en fruit verkrijgbaar onder de kapschuur, naast de Oranjerie. Op donderdag en vrijdag  van 12:00 - 16:00 uur.

 

Meer Landgoedwinkel

Geschiedenis van Kraaybeekerhof

Kraaybeekerhof begon ooit als een praktiserend studiecentrum en antroposofische leerplaats voor biologisch dynamische landbouw. Nu is het een heerlijk landgoed waar natuur en gastronomie elkaar ontmoeten en waar vele mensen dagelijks geïnspireerd raken.

Meer geschiedenis

Activiteiten

Op ons landgoed worden regelmatig activiteiten georganiseerd door ons restaurant, de academie, de tuinderij en door anderen. Onder activiteiten staat een recent overzicht van de komende activiteiten.

Meer activiteiten

Meehelpen

Wij kunnen altijd handen gebruiken, in en op onze tuin, stages in ons restaurant, et cetera. 

Meer over meehelpen

Campagne voor de toekomst

Al bijna 40 jaar heeft Landgoed Kraaybeekerhof haar armen wijd geopend voor iedereen die geïnspireerd wil raken of juist tot rust wil komen. Het is het een unieke leerplek voor mensen met ambitie in de biologisch dynamische landbouw en voeding. Om dit te behouden hebben we grootse plannen.....

 

 

Campagne

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?