Driebergen-Rijsenburg krijgt haar eigen zelfoogsttuin. Op het landgoed Kraaybeekerhof kun je straks elke week biodynamisch geteelde groenten komen oogsten. Lokaal, leuk en lekker!

Zelfoogsten betekent niet alleen dat je elke week superverse en lekkere biodynamische  groenten op je bord krijgt. Het betekent ook dat je lokale initiatieven ondersteunt en je jezelf en je gezin een leuke en leerzame activiteit cadeau doet.

Tuinders Jasper en Dave verwelkomen je graag op de tuin en begeleiden je met tekst en uitleg bij de oogst van je eigen groenten.

Door de aanschaf van een aandeel in de oogst mag je in het seizoen elke week komen oogsten en genieten van het prachtige landgoed. Je mag er van uitgegaan dat je minstens dertig weken per jaar kan oogsten. Je krijgt  gemiddeld vijf groenten per week, genoeg voor een persoon en vaak kan je er goed met twee personen van eten. Voor een gezin raden we aan om een aanvullend aandeel erbij te nemen.
 
Op de tuin wordt gewerkt door vrijwilligers, stagiaires en tuinders Jasper en Dave.  Zij verbouwen met aandacht je groenten en zorgen dat bedrijvigheid, gezelligheid en genieten van de mooie omgeving goed samen gaan.
 
Een heel aandeel kost € 320 (inclusief oogstdiner in september)
Aanvullend aandeel € 160 (inclusief oogstdiner in september)
 
Voor informatie en aanmelden kun je mailen naar zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl
 
Bij aanmelden graag de volgende gegevens vermelden
Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
Aantal aandelen:

 

 

 

 

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?