Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

 

Het eerste jaar zelfoogsttuin in 2018 heeft veel van onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen het aantal aandelen - bijna 70 terwijl we 50 hadden gehoopt - maar ook de overvloed aan heerlijke groenten in de tuin en de hartverwarmende reacties van de deelnemers. Dat sterk ons en betekent dat we in 2019 met nog meer goede en groene zin verder gaan met de zelfoogsttuin.

Voor 2019 willen we naar de 150 oogstaandeelhouders. Daarmee kunnen we nog meer mensen laten genieten van gezonde groenten en een prachtige tuin.

Je kunt je dus alvast inschrijven voor 2019. Dan kom je op de lijst en kun je zeker meedoen.

Als je een aandeel koop verzeker je jezelf van biodynamische groenten en een leuke en leerzame ervaring. Tegelijk help je ons mee om een rendabel, sociaal en duurzaam initaitief neer te zetten. Van de inkomsten kunnen we zaadgoed, plantgoed en andere teeltmaterialen kopen en onszelf een vergoeding uitkeren. Ook gebruiken we middelen om te zorgen dat tientallen vrijwilligers hun plek kunnen vinden in de tuin. Al jaren is de tuin voor veel mensen een toevluchtsoord om te genezen, tot zichzelf te komen of zich te ontwikkelen. Daar willen we ook graag mee doorgaan.

Een heel aandeel in de oogst betekent 4-8 verschillende soorten groenten per week. Genoeg voor 1-1,5 persoon. Voor gezinnen en voor stellen die de hele week van de zelfoogst willen eten (en wie wil dat nou niet) is een aanvullend aandeel een aanrader.

  • Een heel aandeel kost € 340 (inclusief oogstdiner in september)
  • Een aanvullend aandeel € 165 (inclusief oogstdiner in september)

 

In overleg is gespreide betaling mogelijk. Na het invullen van onderstaand formulier sturen wij een mail met extra informatie. De aanmelding is pas definitef na betaling. Hiervoor sturen wij een factuur.

 

Het kan zijn dat je ons initiatief prachtig vindt maar dat je, om wat voor reden dan ook, niet regelmatig kunt komen oogsten. Misschien omdat het lichamelijk te zwaar is, niet in een drukke planning past of dat je te ver weg woont. Dan kun je wel 'Tuinsupporter' worden. Je betaalt dan jaarlijks € 50, of meer mocht je dat willen. Wij zorgen dan in overleg met jou voor een passende en leuke tegenprestatie. Dat kan bijvoorbeeld een groentenpakket zijn, bossen bloemen of korting in de landgoedwinkel. Stuur een bericht naar zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl mocht je dit overwegen.

Aanmelden zelfoogsttuin

Voornaam is niet ingevuld
Het e-mailadres is niet correct of niet ingevuld
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Graag je bericht invullen
0,00 EUR
Dit veld is verplichtStichting Kraaybeekerhof is een Algemeen Nut Beogende Instelling

Invalid Input

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.