Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Vrijwilliger in de tuin

Als deelnemer aan de zelfoogsttuin ben je ook welkom om mee te helpen. Wil je helpen bij de groenten op de grote tuin of bij een ander onderdeel van het landgoed? Wil je incidenteel een klus doen of een helpende hand toesteken tijdens hele drukke perioden? Of wil je helpen bij activiteiten zoals open dagen en het oogstfeest? Overleg met de tuinder waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Vrijwilligers die wekelijks meehelpen hebben recht op 10% korting op alle diensten en producten die het Landgoed Kraaybeekerhof aanbiedt. Dat geldt dus voor de zelfoogsttuin maar ook voor het restaurant, de landgoedwinkel en de opleidingen en cursussen.

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar Dave en Jasper op zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl

Stage lopen

Mocht je een relevante opleiding, zoals de Warmonderhof, volgen dan biedt Landgoed Kraaybeekerhof de mogelijkheid om stage te lopen. Wij zoeken tuinders in spé met een sociale houding die zin hebben om in de dynamische omgeving van dit landgoed mee te helpen om de tuin te laten groeien en bloeien. Je wordt onderdeel van een leuk en gevarieerd tuinteam. Je draait mee bij het werk in de tuin, maar krijgt ook de ruimte om eigen initatief te laten zien en eventuele stageopdrachten uit te voeren. Wij zorgen voor kundige begeleiding voor jou en maken duidelijke afspraken met je opleiding. Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar Dave en Jasper op zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl

Rondlopen

De zelfoogsttuin en het verdere landgoed zijn ook een plek waar je naast het oogsten van je groenten een fijne tijd kan hebben. Als je wilt kun je door de prachtige tuinen wandelen, wat drinken of eten in het restaurant en een praatje maken met de andere deelnemers.

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.