Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Het jaar 2018 is begonnen. Wij kijken uit naar en boeiend en bloeiend jaar in de zelfoogsttuin. We hopen dat we heel veel mensen blij kunnen gaan maken met heerlijke groenten en een fijne plek om te zijn en te bewegen.

 

Uitnodiging voor informatiebijeenkomsten

Als eerste willen we je van harte uitnodigen om naar één van onze informatiebijeenkomsten te komen. Daar geven we alle informatie die je nodig hebt over de tuin en het zelfoogsten, willen we kennismaken met elkaar en krijg je een rondleiding door de tuin. De bijeenkomsten zijn voor iedereen die al heeft aangegeven deel te nemen en voor alle geinteresseerden.

De data en tijden van de eerstvolgende bijeenkomsten zijn:

- 10 februari om 15:00

- 14 maart om 19:00

- 14 april om 15:00

Graag een mailtje naar zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl om aan te geven naar welke bijeenkomst je gaat. Bijeenkomsten zijn in één van de zalen van Kraaybeekerhof.

Op 28 april gaan we de tuin feestelijk openen. Als het goed is kun je dan ook al je eerste oogst plukken.

 

En dan de tuin...

De grond is nu nog te koud en nat om al te gaan zaaien en planten, maar we zijn wel druk doende met allerhande voorbereidingen. Zo hebben we de tuinbonen al laten kiemen. Als het weer zo blijft als nu kunnen die ergens in februari al de grond in. En tuinbonen kunnen best wel wat vorst verdragen.

Deze week is ook onze 'Ferrari' afgeleverd. Niet zo'n rode racewagen maar onze eenassige trekker met toebehoren. Met dank van een grote gift zijn we in staat geweest om deze aanschaf te doen. De eenasser met frees, roterkopeg, klepelmaaier en ploegje gaat ons heel veel plezier bezorgen. En tijd en rugklachten besparen. We hebben deze week al wat proefmeters gemaakt. Hij rijdt heerlijk!

 

Werving van deelnemers

De komende maanden zijn we vooral druk met het werven van deelnemers en informatie verstrekken over de tuin. We gaan flyers verspreiden, posters ophangen, scholen benaderen, (social) media inzetten, praatjes houden en zo voort. Mocht je een plek weten waar we flyers kunnen verspreiden, een poster kunnen ophangen of een praatje kunnen houden laat ons dat dat vooral weten via mail of stuur een berichtje.

We weten ook dat mond op mond reclame het allerbeste werkt. Mocht je dus deelnemen aan de tuin en/of wel iemand kennen voor wie dit iets kan zijn, schroom dan niet om ze attent te maken op ons initiatief. En neem ze mee naar één van de informatiebijeenkomsten.

 

Wij hebben er zin in!

 

Hartelijke groeten en tot ziens in de tuin,

 

Dave en Jasper

 

mail: zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl

tel: 06-24262838 // 06-23765637

web: www.kraaybeekerhof.nl/landgoed/zelfoogsttuin

 

 

 

 

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.