Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

 

Week 11

Winterjassen en mutsen nog niet opruimen hoor. Er komt nog een koude periode aan. De tuinbonen, twee sla soorten, de koolrabi, de spinazie de raapstelen en de paksoy staan al buiten op het veld. Wel eens waar onder fleesdoek (soort dekentje) maar toch. Het wordt best spannend voor ze.

 

Morgen gaan we het pootgoed ophalen van Carel Bouma bij tuinderij Eickenstein. Met verschillende kleine tuinderijen kopen we gezamenlijk in om de transport kosten te delen en stiekem om elkaar voor het seizoen nog even te zien en succes te wensen.

We wilde de uitjes, de sjalotjes en de eerste aardappels in het tweede deel van de week al gaan poten maar wachten het weekend toch nog maar even af.

 

Morgen hebben we onze tweede informatie bijeenkomst. We zitten al op de 30 oogstaandeelhouders. Dat houdt in dat we er nog maar 20 nodig hebben om ons doel voor het eerste jaar te halen. Met de lentekriebels op komst hebben we er de volste vertrouwen in dat dit gaat lukken. Als je nog mensen weet die nog twijfelen, haal ze over want we zitten binnen de kortste keren vol.  

2de paasdag organiseert het restaurant een picknick en kunnen we eitjes zoeken vanaf 2 uur. Check de website voor meer info. Ook hebben we dan onze eerste plantjesmarkt, met verschillende groenteplantjes vaste planten en potgrond om je eigen tuin, terras of balkon lente proof te maken. 

 

Tot snel op de tuin.

Groet,

Jasper en Dave

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.