Pure smaak beleven...!

We oogsten elke dag verse kruiden, groenten en fruit van het eigen landgoed. Vanuit de open keuken worden voor u de meest (h)eerlijke gerechten bereid. Proef de natuur en vitaliteit van biologisch dynamisch geteelde producten. 

 

Quotes via Tripadvisor: 

'Heerlijk eten & wijnen in mooie ambiance' 

'Lovely location, farm fresh food' 

Openingstijden Restaurant

Woensdag t/m zaterdag     10:00 - 22:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

Keuken open: Lunch van 11:00 - 15:00 en diner van 17:30 - 20:30 uur

Reserveren is gewenst: (0343) 53 38 85

Maandag en dinsdag: neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Klik hier voor de gewijzigde openingstijden voor de feestdagen

Voor komende evenementen, kijk in onze agenda en bij activiteiten op het Landgoed.

 

Lunchkaart

Eén van onze gerechten is de ‘proeverij’. 

Tarte tatin van wortel met komijnekaas, broodje eiersalade, rode bieten
salade, glaasje soep, rijstwrap met zoetzure groenten, appelcakeje

Maar je kunt bij ons ook à la carte bestellen.

Bekijk onze lunchkaart

Diner

Wij serveren een wisselend weekmenu met een keuze uit vis, vlees of vegetarisch bij het hoofdgerecht. Het menu is uit te breiden met soep en/of kaasplankje als tussengerecht. 

 

Recensie Eet.nu:

'De kokkin had een lekker mooie vegan maaltijd gemaakt. Super!'

Eten/drinken 10, Sfeer 8, Service 10, Prijs/kwaliteit 10

 

 

Ons menu en prijzen

Feest

We oogsten elke dag verse kruiden, groenten en fruit van het eigen landgoed.

Vanuit de open keuken worden voor u de meest (h)eerlijke gerechten bereid. 

 

In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan het lommerrijke terras aan de vijver.

Meer over feest

Openingstijden feestdagen

Op feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Telefoon: (0343) 53 38 85

E-mail: gastronomie@kraaybeekerhof.nl

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?