Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Henny heeft na haar opleiding diëtetiek, de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum gedaan. Haar specialisme is echter altijd de voeding gebleven. Zij heeft zich intensief beziggehouden met verschillende voedingsstromingen zoals Macrobiotiek, Antroposofie, Ayurveda, Orthomoleculaire en Chinese voedingsleer. Het boek "De natuurlijke gezondheidswijzer" (7e druk) is van haar hand. Als docent heeft Henny lessen verzorgd voor onder andere De Hogeschool Utrecht (minor Voeding) en Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Ook heeft ze ruim 20 jaar gewerkt voor een groothandel in biologische producten. Ze was daar betrokken bij productontwikkeling en (consumenten)voorlichting. Ze gaf in deze functie training aan winkeliers en winkelmedewerkers. Bij Kraaybeekerhof Academie geeft ze lessen Voedingsleer in de opleiding Natuurvoedingskundige. Ook verzorgt ze diverse thema- en verdiepingsdagen.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Informatiedagen over de opleidingen

- De Wereld van Kruiden (start 8 september 2018)

- Natuurvoedingskundige (start 14 september 2018)

- Natuur in Begeleiding in Vogelvlucht (start 15 september 2018)

 

Op zaterdag 1 september is er een speciale informatiedag over de opleiding natuurvoedingskundige

Kom en stel de vragen die je nog hebt over de opleidingen natuurvoedingskundige op de Kraaybeekerhof. Beleef tevens het landgoed waarop je de lessen zult volgen.

 

Meld je aan

 

Psst... Wil je deze pagina delen?