Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Maran Kniese studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft zich na haar afstuderen in 1999 verder verdiept in maatschappelijk verantwoord ondernemen en arbeids- en organisatiepsychologie. Gespreksvoering, luistervaardigheden en interviewtechnieken zijn een specialisme van haar. Waar zij zich voorheen richtte op arbeidsthema’s als effectiviteit, leiderschap en groepsdynamica, ligt haar focus nu meer op persoonsgerichte onderwerpen als zingeving, geestelijke ontwikkeling en het vinden van balans in een duale wereld. In 2015 is zij afgestudeerd als Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof. Grote inspiratiebronnen in haar dagelijkse leven vormen de natuur, het esoterisch christendom en de antroposofie.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Informatiedagen over de opleidingen

- Natuurvoedingskundige (start 14 september 2018)

- De Wereld van Kruiden (start 8 september 2018)

Zaterdag 21 april 2018 tussen 10.00 uur en 12.00 uur

Kom en stel de vragen die je nog hebt over de opleidingen van Kraaybeekerhof. Beleef tevens het landgoed waarop je de lessen zult volgen.

Meld je aan

 

Psst... Wil je deze pagina delen?