Grote zalen, kleine zalen

Onze zalen zijn zeer geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen en seminars. Maar ook voor bruiloften en feesten kun je bij ons heel goed terecht. 

De catering verzorgen we zelf uit eigen keuken en met uitsluitend biologische producten.

Zalen Kraaybeekerhof

 

 

Diner

Feest

Carre

Theater

M2

prijs per dagdeel

Koetshuis

Linde

16

16

16

 

23

110,00

 

Buxus

16

16

16

 

23

110,00

 

Berk

30

40

22

45

50

165,00

  Klimop     6   11 82,50
  Kastanje     6   11 50,00   (20,00 p/uur)

Oranjerie

Oranjerie

 

40

26

50

60

192,50

Lesgebouw

Wilg

 

 

24

 

56

192,50

 

Walnoot

 

 

20

 

42

137,50

Oranjerie  -  26 tot 50 personen

De Oranjerie was op het oorspronkelijke Landgoed Kraaybeekerhof de overwinterplaats van de bloemen en planten. Inmiddels is het een frisse en ruime multifunctionele zaal, die geschikt is voor diverse bijeenkomsten. Gelegen tussen de bloementuin en de boomgaard is het een inspirerende en unieke locatie.

De Berk  -  30 tot 45 personen

De Berk is een lichte en representatieve zaal gelegen aan de linkerzijde van het oude koetshuis. Een deur biedt directe uitloop naar buiten. Onder de berkbomen is het in de zomermaanden heerlijk toeven. De zaal meet 5 bij 10 meter. Wegens de ligging van de zaal (direct naast het restaurant) zijn de mogelijkheden voor het genieten van wat de keuken te bieden heeft volop aanwezig.

De Buxus - 16 tot 25 personen

De Buxus is een restaurantzaal die te bereiken is via het restaurant in het Koetshuis. De ruimte heeft directe uitloop naar een besloten tuin beplant met Buxussen. Gelegen naast de Linde biedt ook de Buxus vele gastronomische mogelijkheden. De ruimte meet 5 bij 4,5 meter.

De Linde - 16 tot 25 personen

De Linde is een restaurantzaal die te bereiken is via het restaurant in het Koetshuis. De ruimte heeft directe uitloop naar buiten en kijkt uit op het terras en een eeuwenoude lindeboom. De ruimte is met name geschikt voor een lunch of diner in besloten sfeer maar is ook te huur voor, bijvoorbeeld, een bijeenkomst. De afmeting is 5 bij 4,5 meter. Om de hoek van de keuken, zit u dicht bij al het lekkers dat daar vandaan komt.

De Klimop - tot 6 personen

In deze zaal is beschikbaar voor groepen tot 6 personen. Deze rustige ruimte ligt boven onze Landgoedwinkel en is goed te gebruiken voor vergaderingen, coachingsgesprekken en kleine trainingen. De Klimop is te boeken voor bijeenkomsten op maandag, donderdag en vrijdag. 

De Kastanje - tot 6 personen

De Kastanje is een kleine zaal die uitermate geschikt is voor het houden van coachingsgesprekken, als flexwerkplek en voor kleine vergaderingen tot 6 personen. De Kastanje is als enige zaal per uur te boeken en is alleen op dinsdag beschikbaar. 

De Wilg - tot 24 personen

De Wilg en de Walnoot bevinden zich midden in onze tuin, naast de moestuin en de bloementuin hebben ze door de vele raampjes een mooi uitzicht. De afmeting van de Wilg is 8 bij 7 meter. Van de Walnoot 6 bij 7 meter.

De Walnoot  -  tot 20 personen

De Wilg en de Walnoot bevinden zich midden in onze tuin, naast de moestuin en de bloementuin hebben ze door de vele raampjes een mooi uitzicht. De afmeting van de Wilg is 8 bij 7 meter. Van de Walnoot 6 bij 7 meter.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?