Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Verhuur Lesgebouw (Wilg en Walnoot): wanneer Kraaybeekerhof Academie het lesgebouw niet gebruikt kan deze worden gehuurd. Neem hiervoor contact op met Ellen, academie@kraaybeekerhof.nl. Zie voor huurprijzen de tabel hieronder. Verhuur mogelijk vanaf 1 september 2019. 

 

“Bij vonnis van de Rechtbank Midden-Nederland d.d. 11 juni 2019 is Landgoed Kraaybeekerhof B.V. in staat van faillissement verklaard. Wij hopen u spoedig te kunnen informeren over de plannen en ontwikkelingen op het Landgoed. 

Let op! Stichting Kraaybeekerhof met Kraaybeekerhof Academie, de zelfoogsttuin en landwinkel blijven onveranderd actief op het Landgoed. De Stichting is niet betrokken bij het faillissement. Daarom kan het lesgebouw dus ook nog steeds gewoon gehuurd worden. Voor informatie over de Academie en verhuur lesgebouw kunt u mailen naar 
academie@kraaybeekerhof.nl (Ellen Folkersma) en voor informatie over de zelfoogsttuin/landwinkel kunt u mailen naar zelfoogsttuin@kraaybeekerhof.nl (tuinders Dave en Jasper).

 

 

 

Zalen Kraaybeekerhof

 

 

Diner

Feest

Carre

Theater

M2

prijs per dagdeel

Lesgebouw

Wilg

 

 

24

 

56

165,00

 

Walnoot

 

 

16

 

42

137,50

De Wilg  -  tot 24 personen

De Wilg is één van de leslokalen van de Kraaybeekerhof Academie. Midden op het Landgoed bevindt zich het lesgebouw, met twee leslokalen waaronder De Wilg. Als de Academie de lokalen niet gebruikt, zijn ze te huur. In de ruimte is naast een beamer, ook een schoolbord aanwezig. Vanwege de afmetingen (8 x 7 meter) zijn er diverse opstellingen mogelijk voor trainingen, cursussen en vergaderingen. De Wilg heeft openslaande deuren naar de kruidentuin van de Academie en is hiermee een betoverende ruimte in alle jaargetijden. De leslokalen zijn ook bereikbaar via de achteringang van het landgoed.

De Walnoot  -  tot 16 personen

De Walnoot is net als De Wilg een leslokaal in het lesgebouw van de Kraaybeekerhof Academie. De Walnoot meet 6 bij 7 meter en heeft een beamer en een schoolbord. Als de Academie de lokalen niet gebruikt zijn ze te huur voor trainingen, cursussen of vergaderingen. De Walnoot is een prettige, compacte ruimte. De leslokalen zijn ook bereikbaar via de achteringang van het landgoed.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed en de openingstijden van de landgoedwinkel.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.