Al 40 jaar leidinggevend in biodynamisch

 
 

Duurzaam ontmoeten op het Landgoed

Landgoed Kraaybeekerhof inspireert al 40 jaar mensen. Dit doen we op heel verschillende manieren. We verhuren zalen zodat mensen elkaar op ons Landgoed kunnen ontmoeten: om te vergaderen, voor een cursus, training of seminar. Ook is ons Landgoed en de beschikbare zalen geschikt voor feestjes zoals een bruiloft, een verjaardag of jubileum viering.

 

Het Landgoed is uitstekend bereikbaar vanaf de A12, en met het OV. De sfeer op het Landgoed is een prettig mix tussen formeel en informeel. De zalen zijn professioneel ingericht voor zakelijke ontmoetingen. Voor privé gelegenheden echter worden de zalen eenvoudig aangepast om een intieme sfeer te creëren. Het Landgoed zelf is ruim en biedt alle gelegenheid voor rust, maar ook voor spel.

 

Op Landgoed Kraaybeekerhof wordt Biodynamisch getuinierd. In de keuken van het restaurant, die ook de catering voor de zaalverhuur verzorgt, wordt zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin gekookt. Wat de tuin niet kan leveren wordt ingekocht waarbij wordt geselecteerd op lokale, duurzame en biologisch- (dynamische) producteigenschappen.

 

Ook in de zaalverhuur komt onze missie om in balans te leven met de Aarde tot uiting. Als je bij ons een zaal huurt, draag je hier aan bij.

 

Bel (0343) 53 38 85 of mail ons om jouw specifieke wensen door te nemen. We maken graag ook jouw ontmoeting mogelijk!

 

 

Zalen Kraaybeekerhof

 

 

Diner

Feest

Carre

Theater

M2

prijs per dagdeel

Koetshuis

Linde

14

14

14

 

23

110,00

 

Buxus

14

14

14

 

23

110,00

 

Berk

30

40

18

40

50

165,00

  Plataan     6   11 82,50
 

Klimop

 

    6   11 82,50

Oranjerie

Oranjerie

 

40

20

40

60

192,50

Lesgebouw

Wilg

 

 

24

 

56

165,00

 

Walnoot

 

 

16

 

42

137,50

Oranjerie  -  tot 40 personen

De Oranjerie was op het oorspronkelijke Landgoed Kraaybeekerhof de overwinterplaats van de bloemen en planten. Inmiddels is het een frisse en ruime multifunctionele zaal. Gelegen tussen de bloementuin en de boomgaard is het een inspirerende en unieke locatie.

De Berk  -  tot 30 personen

De Berk is een lichte en representatieve zaal in het hoofdgebouw, het voormalige Koetshuis. Een deur biedt de mogelijkheid om buiten en binnen met elkaar te verbinden en onder de berkbomen is het in de zomermaanden heerlijk toeven. De zaal meet 5 bij 10 meter. 

De Buxus  & De Linde  -  tot 14 personen

De Buxus en De Linde zijn twee vrijwel identieke zalen. Beide zijn via het restaurant in het hoofdgebouw, het Koetshuis, te bereiken. De ruimtes hebben directe uitloop naar een besloten tuin. De afmetingen zijn 5 bij 4,5 meter. Deze zalen zijn prima geschikt voor werklunches. Ook worden ze gebruikt voor lunchen of dineren voor privé gezelschappen.

De Plataan -  tot 6 personen

De ruimte in het hoofdgebouw, het Koetshuis, is op de begane grond. Plataan heeft een huiselijke sfeer en is zeer geschikt als vergaderruimte voor kleine gezelschappen, maar ook als ruimte voor een lunch of diner met een privékarakter.

 

 

De Klimop  -  tot 6 personen

Deze zaal is beschikbaar voor groepen tot 6 personen. De Klimop ligt op de eerste verdieping van het hoofdgebouw, Het Koetshuis, en is zeer geschikt voor bijeenkomsten in huiselijke sfeer. Deze ruimte is geliefd als coachingsruimte en is per dagdeel te bespreken op maandag, donderdag en vrijdag.

De Wilg  -  tot 24 personen

De Wilg is één van de leslokalen van de Kraaybeekerhof Academie. Midden op het Landgoed bevindt zich het lesgebouw, met twee leslokalen waaronder De Wilg. Als de Academie de lokalen niet gebruikt, zijn ze te huur. In de ruimte is naast een beamer, ook een schoolbord aanwezig. Vanwege de afmetingen (8 x 7 meter) zijn er diverse opstellingen mogelijk voor trainingen, cursussen en vergaderingen. De Wilg heeft openslaande deuren naar de kruidentuin van de Academie en is hiermee een betoverende ruimte in alle jaargetijden. De leslokalen zijn ook bereikbaar via de achteringang van het landgoed.

De Walnoot  -  tot 16 personen

De Walnoot is net als De Wilg een leslokaal in het lesgebouw van de Kraaybeekerhof Academie. De Walnoot meet 6 bij 7 meter en heeft een beamer en een schoolbord. Als de Academie de lokalen niet gebruikt zijn ze te huur voor trainingen, cursussen of vergaderingen. De Walnoot is een prettige, compacte ruimte. De leslokalen zijn ook bereikbaar via de achteringang van het landgoed.

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.

Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?

Op de hoogte blijven

We houden je op de hoogte van de opleidingen, activiteiten op het landgoed, openingstijden van de landgoedwinkel en het nieuwste menu van onze chefkok.