Ons team

Afbeelding1

Leonie Joosting Bunk, vennoot

Leonie loopt al heel wat jaren rond op Kraaybeekerhof. Eerst als cursist, later ook als docent en nu is zij vennoot van CV de Drie Platanen, die binnen de coöperatie op het landgoed de academie en de zaalverhuur bestiert. Daarnaast is zij ook studieleider van de opleiding Begeleidingskunst in natuur en tuin. Los van haar tomeloze inzet op Kraaybeekerhof heeft Leonie een voorliefde voor lange afstandswandelingen en Portugal en zij heeft haar eigen psychosynthese praktijk in Den Haag. 

Leonie's motto: Het leven is een lange reis naar huis.

Afbeelding5

Suzanne van Haaften, ontwikkelaar academie

Suzanne is een oude bekende van Kraaybeekerhof. Eerder werkte zij als docent en studieleider bij de opleiding Natuurvoedingskunde en gaf zij leiding aan de academie. Maar dit is alweer lange tijd geleden. In de tussenliggende jaren zorgde zij voor haar jongste zoon en had (en heeft) zij haar eigen praktijk waar zij hoogbegaafde volwassenen coacht. Door de sprankelende energie van Suzanne waait er een frisse wind door Kraaybeekerhof. Zij verzet bergen werk met grote inzet en een schaterlach.

Suzanne's motto: Zonder groei geen bloei (en het mag een beetje pijn doen).

Afbeelding3

Ivon Langeweg, coördinator academie

Ivon is ons bevlogen anker binnen de academie. Zij organiseert, administreert en initieert en doet dit alles nauwgezet en adequaat. Als je belt of mailt met vragen over een van onze opleidingen, cursussen of trainingen, dan is zij meestal degene die je vraag beantwoordt. Zij werkt twee dagen per week bij ons en heeft daarnaast nog als grote liefde de eurythmie. Momenteel rondt zij haar opleiding docent dans/eurythmie af.

Ivon's motto: Door te proberen, kun je leren.

Afbeelding2

Jorna Kniese, studieleider NVK

Sinds een aantal jaar is Jorna studieleider van de opleiding Natuurvoedingskunde. Haar bevlogenheid en enthousiasme voor (vegan) voeding, gezondheid en koken, gecombineerd met haar eerdere ervaring als studieleider bij een hogeschool, maken haar bijzonder ‘fit for the job’. Naast haar werk bij Kraaybeekerhof heeft Jorna nog een eigen bedrijf, van waaruit zij advies geeft over erfgoed en accreditaties doet. Volg je ons op insta? Jorna is de drijvende kracht achter onze inspirerende posts en reels!

Jorna's motto: Alles is interessant als je je erin verdiept.

180Carola

Carola van Hulten, coördinator zaalhuur

Ooit werkte Carola bij het Openbaar Ministerie en ook nog even als office manager op de Zuidas. Toen tien jaar geleden een yoga-opleiding op haar pad kwam, gooide ze het roer om en zei haar baan op. Ze reisde een jaar lang over de wereld en deed daarna een opleiding Natuurvoeding. Toen startte zij haar eigen cateringbedrijf, van waaruit ze ook bij ons in de Theetuin terecht kwam. Spiritualiteit, verbinding met de aarde en communityleven zijn een steeds groter deel van haar leven geworden. Bij ons verbindt ze beide werelden: een combinatie van de nauwgezetheid en proactiviteit -met commerciële blik- uit het reguliere bedrijfsleven, met de spiritualiteit en de gemeenschap van Kraaybeekerhof. Wanneer je een zaal bij ons huurt, kun je op haar rekenen!

Carola’s motto: Relax. Nothing under control.

Foekje

Foekje Vellema, huiscateraar

Als ervaren cateraar met zelfs een eigen foodtruck, bestiert Foekje bij ons met veel élan de keuken. Biologisch en biologisch dynamisch heeft al heel lang een plek in haar leven. Al meer dan dertig jaar geleden deed ze de omscholingscursus BD-landbouw hier op Kraaybeekerhof. Daarna groeide ook haar interesse in voeding en werkte ze langere tijd bij een kaasmakerij. En vervolgens nog 10 jaar bij de Gimsel/Estafette in Driebergen. Cateren doet ze ook al 20 jaar. Met haar foodtruck staat Foekje vooral op spirituele festivals. Haar spirituele hart gaat uit naar het sjamanisme, de verbondenheid met de aarde is daarin de grote leidraad.

Foekje’s motto: De natuur is onze grootste spiegel

Afbeelding4

Marieke Beerepoot, kok

Voorheen werkte Marieke als research analist bij het Rivm. Nadat zij op Kraaybeekerhof de opleiding tot Natuurvoedingskundige volgde en bij ons stage liep, gooide zij het roer radicaal om. Ze zei haar baan en carrière op om van haar liefde haar werk te maken bij ons in de keuken. Marieke kan schilderen met voeding. Zij maakt de meest prachtig uitziende én natuurlijk overheerlijke lunches voor cursisten en klanten, een van de redenen waarom mensen altijd graag weer bij ons terug willen komen. 

Marieke's motto: Ga ik even over nadenken…