Opleidingen

Begeleidingskunst in natuur en tuin • Natuurvoedingskunde

Over onze opleidingen

Onze opleidingen Begeleidingskunst in natuur en tuin en Natuurvoedingskunde zijn ontwikkeld voor mensen die met behulp van en in samenwerking met de natuur mensen willen motiveren om gezonder te leven en beter in contact te komen met hun gezonde kern.

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze opleidingen, kom dan vooral naar één van onze informatiedagen, zodat je met ons en het landgoed kunt kennismaken. We organiseren informatiedagen doorgaans kort voor en vlak na de zomer.

birdie-4
Opleiding

Begeleidingskunst in natuur en tuin

De opleiding is bestemd voor iedereen die zich het begeleiden en coachen in de natuur eigen wil maken en een instrumentarium wil ontwikkelen. Daarnaast biedt de opleiding in brede zin een krachtig hulpmiddel om natuur te integreren in bedrijven en organisaties. De lessen worden gegeven door zeer ervaren docenten die hun kennis hebben getoetst in de praktijk.

birdie-2
Opleiding

Natuurvoedingskunde

De opleiding is voor iedereen die zich wil scholen op het gebied van voeding en gezondheid, met de natuurvoeding als basis. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat je open staat om te (leren) denken buiten traditionele kaders. We dagen je uit je nieuw opgedane kennis en vaardigheden toe te passen: omdat voeding heel persoonlijk is, is er geen standaard oplossing.

logo-kraaybeekerhof@200

Diederichslaan 25
3971 PA Driebergen
KvK: 85588709

Routebeschrijving

Academie

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur

E-mail: academie@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 0343-512925

Zaalhuur

maandag t/m vrijdag
van 9:30 tot 17:00 uur.

E-mail: zaalhuur@kraaybeekerhof.nl

Telefoon: 06-21349415

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CRKBO Geregistreerde instelling

Besteloverzicht

0
Sub-Total: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.